Artificial

• Artificial,hosting en domeinregistratie
    Artificial,hosting en domeinregistratie

Al meer dan 9 jaar uw partner

• VPS-server
    VPS-server

VPS-servers, managed, vanaf € 70 p/mnd

• Webmail
    Webmail

Uw e-mail altijd en overal lezen

• Webhosting
    Webhosting

Webhosting voor € 2,85 ex, Btw

• Domeinregistratie
    Domeinregistratie

Domeinregistratie vanaf € 7 per jaar

Server beveiliging

Lees hier meer

Wat is mijn IP

Uw IP-adres: 207.241.237.228

Server beveiliging

Vanwege de serverproblemen die we vorige maand hebben gehad hebben we de beveiliging (nog) hoger moeten optrekken. Het is nu alleen nog mogelijk om aan uw site te werken als u uw IP adres doorgeeft.

De meeste mensen hebben via hun internetproviders een dynamisch IP-adres, dat wil zeggen dat het kastje (modem/router) iedere keer als u deze aan en uitzet een nieuw IP adres genereerd.

Twee mogelijkheden:

• U zult dus iedere keer uw IP adres moeten controleren of deze nog klopt met wat u hebt doorgegeven aan ons. Dit kunt u bijvoorbeeld doen via: http://www.watismijnip.nl/ of even in de linkercolumn van deze pagina te kijken bij 'Wat is mijn IP'.
  • Of u kunt er voor kiezen om uw modem/router gewoon aan te laten staan.

Mocht u er niet zeker van zijn maar wilt u bijvoorbeeld met FTP aan uw site werken, mail ons uw IP-adres.

We hopen dat u begrip heeft voor deze vervelende situatie.

Klantenlogin:

Login:
Wachtwoord:

Controleer domeinnaam

Vul de door u gewenste domeinnaam in: :
Vink alles aan
.com .net .info
.org .biz .eu
.nl